De CulemborgseSchoolOrkesten (CSO) bestaan nu 7 jaar dankzij verschillende grote en kleine sponsoren. Alle kinderen uit groep 6, 7 en 8 mogen een jaar lang tegen een heel kleine vergoeding  meedoen met de CSO. Ze krijgen muziekles van een professioneel docent, een instrument in bruikleen én orkestlessen onder leiding van een dirigent. Aan het eind van het jaar treden ze een aantal keren op in Culemborg en geven een spetterend slotconcert voor hun klasgenoten.

Op deze manier kunnen ALLE kinderen van Culemborg in aanraking komen met muziek maken en samen spelen.

Een instrument leren spelen is goed voor de ontwikkeling van je hersenen, van samen muziek maken leer je veel sociale vaardigheden, maar bovenal is SPELEN IN EEN ORKEST heel erg GAAF! Geweldig om te doen! Deze ervaring gunnen we alle kinderen van Culemborg en daarom bieden we de CSO gratis aan.

Gunt u ook elk kind deze muzikale ervaring?
GEEF!

We zijn een crowdfunding gestart. Via deze link of onderstaande qr code kunt u doneren (credit card nodig). Ook kunt u direct op onze bankrekening overmaken: NL97 RABO 0191 6660 41 t.n.v. Kunst Educatie Culemborg o.v.v. ‘CSO 4ever’. Alle beetjes helpen!

 

 Namens de kinderen van volgend jaar: dank!